Huis verbouwen

Huis verbouwen een moeilijke klus?

Uw huis verbouwen hoeft helemaal geen ingewikkelde klus te zijn. Maar dan is het wel belangrijk dat u zich vooraf goed laat adviseren.

Wat komt er allemaal bij kijken, wat is realistisch en niet geheel onbelangrijk wat gaat het kosten? Dit zijn allemaal vragen die beantwoord moeten worden nog voor dat de bouw daadwerkelijk begint.

Hoe pak je dat aan?

Daarom helpen wij u graag met het bedenken en in kaart brengen van uw bouwplannen. Als eerste zullen we kijken naar de regelgeving die op u woning van toepassing is. Wat zijn de mogelijkheden in het bestemmingsplan. Deze kunnen we opvragen bij de overheid via ruimtelijkeplannen. Vervolgens maken wij samen met u een schetsplan en deze laten we door gemeente toetsten aan de welstandseisen. Als deze akkoord zijn werken wij u plan verder uit en vragen wij de omgevingsvergunning aan indien nodig.

Met deze uitgewerkte tekeningen kunt u al aannemers benaderen voor het opvragen een offerte. Omdat u graag een zo realistische offerte van de aannemer wilt hebben, om zo niet voor nare financiƫle verrassingen achteraf te komen staan, is het belangrijk dat de tekeningen zo volledig mogelijk zijn. Daarom proberen wij onze tekeningen altijd zo uitgebreid mogelijk te maken, zodat er weinig discussie kan ontstaan.

Wellicht wilt u de bouw zelf uitvoeren, ook dan kunnen wij u adviseren of wellicht “even op weg helpen”. Wij zullen de belangrijkste bouwtechnische details dan ook met u bespreken waar u tijdens de bouw zeker op moet letten om problemen te voorkomen.

Beelden zeggen meer dan worden!

En daarom kunt u bij onderstaande projecten alvast een kijkje nemen wat ons werk nu precies inhoud. Wij hopen u binnenkort te ontmoeten voor een vrijblijvend gesprek.

Woningprojecten – (ver)bouw woning

Huis verbouwen