Over ons

Wie zijn wij…

In 2006 is Van der Veen Advisering opgericht. Hiervoor had ik al ruime ervaring opgedaan in de bouwwereld en vele bouwprocessen van dichtbij mee gemaakt. Vooral het van dichtbij mee maken vond ik erg belangrijk. Zien wat er gebeurd. Alleen dan krijg je kennis van zaken.

In 2006 vond ik dat het tijd werd om mijn droom waar te maken door het starten van een eigen bouwkundig teken- en advies bureau. Allereerst ben ik begonnen met het leveren van een klein aantal diensten, zoals tekenen en het opstellen van een calculatie voor verschillende aannemers. Echter in de loop der jaren ontdekte ik dat de vraag van de klanten veranderde. Met als gevolg dat ik mezelf de volgende vragen stelden; Hoe kon ik me nu beter onderscheiden van mijn collega’s? Wat willen klanten nu echt, waar is behoefte aan?

De antwoorden waren simpel. Ontzorgen en meedenken.

De regels in de bouw worden steeds ingewikkelder en de eisen voor een omgevingsvergunning eveneens niet minder. Van daar dus dat ik toen besloten heb om mijn kennis en dienstenaanbod uit te breiden dan wel aan te passen. Alles onder een dak en één dak. Wat vandaag de dag nog altijd gewaardeerd wordt de het grootste deel van onze klanten.

Berekeningen

Vandaar dat ik ook berekeningen ben gaan maken zoals ventilatie- daglicht- en EPC berekeningen en uiteraard blijven we altijd bezig met het op peil houden van onze kennis met betrekking tot onze vakkennis.

Tekenwerk op een hoger niveau

Evens heb ik ook het tekenwerk onder de loep genomen. Klanten willen graag zien wat ze krijgen en daarom ben ik gaan investeren in de software en kennis. Met als gevolg dat ik nu prachtige 3d plaatjes en VR 360 graden beelden en filmpjes kan aanbieden. Zo wordt het voor u als klant nog makkelijker om een beeld te krijgen van het eindresultaat.

Ambitieus? Misschien, maar u als klant wilt toch ook het allerbeste?

Alles onder één dak!

Wanneer u meer wilt weten over het (ver)bouwen van uw woning kunnen wij u adviseren vanaf het schetsontwerp tot de oplevering:
Bouwen zonder zorgen: van idee naar ontwerp;
Omgevingsvergunning;
Aannemer zoeken;

Meer informatie over ons staat in deze brochure.

Van der Veen bouwkundig ontwerp- en adviesbureau

Wij werken aan de hand van heldere tarieven, dus geen verrassingen achteraf. Hopelijk mogen wij u binnenkort ontmoeten voor een vrijblijvend gesprek.

 

Linda van der Veen