Bouwtekeningen

De juiste bouwtekening is het halve werk!

Een goede bouwtekening is van groot belang. Hiermee verloopt de bouw vlot.

Maar wat zijn goede bouwtekeningen? De overheid stelt eisen aan de kwaliteit van bouwtekeningen. Wanneer u een bouwaanvraag indient bij de gemeente, zal deze de ingediende bouwtekeningen hier ook op controleren. Staan alle vereiste gegevens erop, zoals ventilatie en vochtwering e.d., maar kloppen de aanzichten van de gevels met de plattegronden? Als de bouwtekeningen niet voldoen aan deze eisen zal de gemeente de aanvraag uiteindelijk weigeren. Hierdoor maakt u onnodig veel kosten.

Gegarandeerd goede bouwtekeningen

Wij geven u de garantie dat alle onze bouwtekeningen voldoen aan de kwaliteitseisen die gesteld worden door de overheid!

Niet alleen de bouw loopt vlotter met goede bouwtekeningen, ook wordt hiermee de kans op bouwfouten verkleind. Ook wanneer u graag een offerte wilt aanvragen bij verschillende aannemers is het belangrijk dat er duidelijke bouwtekeningen zijn. Hierdoor zullen de offertes realistisch zijn en komt u uiteindelijk niet voor verassingen te staan.

Soorten bouwtekeningen

Er zijn verschillende soorten bouwtekeningen zoals:

  • ontwerptekeningen
  • bestektekeningen
  • werktekeningen.

 

Tijdens een kennismakingsgesprek adviseren wij u graag over welke bouwtekeningen u nodig heeft, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Bekijk hier onze tarieven voor het maken van bouwtekeningen.

Bouwtekening